Goud voor 3 Acroteams Sportac in Vinnitsa Oekraïne

Vorig weekend namen 5 acroteams van de topsport Gent deel aan het tornooi ‘Stars above the Boug River’ in Vinnitsa Oekraïne. De drie Sportacteams keerden terug met elk een welverdiende gouden medaille.

Het junioren meisjespaar Nikki Snel en Eline De Smedt (Sportac Deinze- MBK-Gym) toonden zich in de kwalificaties als het beste duo. In de finale namen ze dan nog een grotere voorsprong waardoor het goud verzekerd was. Een dikke proficiat voor dit duo dat nog maar samen traint sedert september vorig jaar.

Bij de Senioren was er dan ook alleen maar goed nieuws. Bij de kwalificaties hadden ze zich met hun balans en tempo oefening reeds vooraan in het klassement geplaatst. Tijdens de finale hebben Tatiana De Vos en Florence Henrist hun eerste plaats kunnen handhaven en daardoor de gouden plak kunnen bemachtigen. Menno Vanderghote en July Van Gelder (Sportac Deinze – Art-Gym) behaalden met grote voorsprong de gouden medaille op hun trainingsmakkers van Topsport Nik De Roek en Amber Van Wijck (Art-Gym).

Het trio Eloïse Vanstaen, Maaike Croket en Corine Van Hombeeck ( APG) eindigde op de vierde plaats.

Het niveau was ook dit jaar wereldklasse en wij kunnen deze gymnasten dan ook alleen van harte proficiat wensen en zeggen doe zo verder.

Sportac86 kan alleen maar fier zijn op zulke atleten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...