Mountainbiketocht “In en rond de Leiestreek”

vzw Sportcomité Astene organiseert op zaterdag 10 april 2010 in Astene haar zomer mountainbiketocht “In en rond de Leiestreek” in samenwerking met Wielerbond Vlaanderen.

De inschrijvingen en de start van deze goed berijdbare veldtoertocht situeren zich in zaal Ten Hove, Nieuwstraat Astene vanaf 8u00 tot 14u00. De deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden en genieten onderweg van uitgebreide bevoorrading(en). Aan de aankomst is een bike-wash voorzien en is er de gelegenheid tot het nemen van een deugddoende douche. In de cafetaria kan achteraf rustig nagebabbeld worden over de sportieve ervaringen bij een hapje en een drankje.

Vorig jaar waren 850 deelnemers van de partij op deze Mountainbiketocht. Deze toertocht is een organisatie van vzw Sportcomité Astene, die telken jare met haar 2de Kerst-Leietocht VTT, bewijst dat ze alle kwaliteiten voor het organiseren van mountainbiketochten beheerst.

Bijkomende info over deze organisatie, waarop elke sportieveling méér dan welkom is, kunt u bekomen op het secretariaat van de club (0495/20.69.09) of op www.sportcomite-astene.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...