Online inschrijvingen bij cvo Kisp groot succes

Op 6 mei is cvo Kisp gestart met de inschrijvingen voor cursisten. Grote nieuwigheid daarbij is dat de cursisten online kunnen inschrijven en betalen met Visa of Mastercard. Cvo Kisp is het eerste centrum voor volwassenenonderwijs uit de regio waar dit kan.

In februari werd het systeem al uitgetest met een beperkt aantal opleidingen waarvoor kon worden ingeschreven. Nu wordt het online inschrijven uitgebreid naar nagenoeg alle modules.

Op de eerste inschrijvingsdag schreven meer dan 100 cursisten online in en de inschrijvingen blijven binnenstromen. Hieruit blijkt dat de cursisten van cvo Kisp de mogelijkheid om zich in te schrijven zonder zich te hoeven verplaatsen zeker appreciëren.

Momenteel kan iedereen die ooit al les volgde bij cvo Kisp zich online inschrijven. Nieuwe

cursisten wordt gevraagd langs te komen op het centrum. Tijdens een persoonlijk gesprek krijgen zij de nodige uitleg zodat zij zich kunnen inschrijven voor de opleiding en het niveau dat het best beantwoordt aan hun noden.

Deze week lopen de inschrijvingen voor de Kisp-cursisten. Volgende week komt al wie zich registreerde op de Kisp-website aan bod. Vanaf 25 mei worden de inschrijvingen geopend voor het grote publiek.

Cvo Kisp is met zijn zeven vestigingen het centrum voor volwassenenonderwijs met het meest uitgebreide aanbod in de regio Gent-Meetjesland. Jaarlijks volgen ruim 12.000 cursisten les in Aalter, Deinze, Eeklo, Gent Holstraat en Sint-Lievenspoortstraat, Mariakerke en Zelzate. Bij cvo Kisp kan men de meest diverse opleidingen volgen: talen, computerlessen, lerarenopleiding, fotografie, bedrijfsbeheer en boekhouden, grafische, technische en paramedische opleidingen, webacademie, mode, koken en bloemschikken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...