Kies voor Natuurpunt Deinze plus op 13.06.2010

Familiale natuurwandeling in het Kom-op-tegen-kanker-bos te Astene

Zondag 13 juni. Gidsen: Wim Vercruysse (tel. 0485/39.60.20) en Jeroen Bossaer (tel. 0473/99.95.71). Start: om 9 u aan het kruispunt van de Gampelaeredreef en de Krekelstraat, Astene. Einde omstreeks 11u30. We bezoeken een minder bekende hoek van het jonge stadsbos in Deinze, met aandacht voor de verschillende planten en dieren in dit gebied. Meebrengen: goed schoeisel of laarzen, eventueel verrekijker.

Familiale avondwandeling langs de oude Leie in Oeselgem. Woensdag 16 juni.

Gids: Karel De Waele, tel. 09/3864560 of enkel die avond: GSM: 0474/77.82.76. Samenkomst om 19u aan de kerk van Oeselgem. Einde bij zonsondergang. Rustige avondlijke natuurwandeling met aandacht voor watervogels en oevervegetatie langs de oude Leie en recent aangeplante houtkanten in de richting van kasteel te Lake van Zulte. Meebrengen: stevig schoeisel, eventueel verrekijker.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...