O’neill beachparty surfclub Deinze

Op zaterdag 14 augustus gaat terug de O’neill beachparty door aan de surfput te Deinze, het beloofd zoals ieder jaar terug een topper te worden onder de zomerfuiven.

Tijdens de dag is er terug het spel zonder grenzen, er kan deelgenomen worden in groepjes van 4 of 5 personen. Inschrijven kan de dag zelf vanaf 13.00u, de start van de spelen wordt voorzien omstreeks 13.30u . Deelnameprijs bedraagt 5 euro per persoon en er wordt een mooie prijzenpot voorzien. ’s Avonds kunnen jullie dan tijdens de Beachparty een beentje slaan op de tonen van Maxim Lany, Red D en Dj Koentje . Kaarten hiervoor zijn in VVK (8euro) verkrijgbaar bij Grusenmeyer, G-brand of aan de surfclub. Aan de deur betaal je 10euro.

Allen daar heen!


Sfeerbeeld 2009

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...