DanseriDoe hoopt opnieuw op een succesvol dansjaar

Een jaar geleden ging DanseriDoe van start met lessen ‘Internationale dans’. Het concept sloeg aan in Deinze; de jonge dansvereniging telt intussen al 28 leden. Jong en oud, beginners en gevorderden dansen elke maandagavond op de sfeervolle tonen uit Israël, Roemenië, Bulgarije, Nederland, Duitsland, Servië, … De muziek bevat een ongelooflijke variatie aan stemmingen, melodieën en ritmes en de dansen zijn een combinatie van cirkel-, koppel- en lijndansen.

Voel je ook al de danskriebels? Kom gerust eens langs en laat je meeslepen door het enthousiasme van de dansleden. Dansen bij DanseriDoe kost slechts € 60 per dansjaar (van september tot juni) en bovendien kan je de hele maand september gratis proeven van de internationale dansen.

DanseriDoe danst elke maandagavond in 3 niveaus: beginners (19u30-20u30), mid-gevorderden (tot 21u45) en gevorderden (tot 22u30). Geen danservaring of -partner nodig.

De eerste dansles is op maandag 6 september 2010 in het Brielpaviljoen, Deinze. Onder het motto ‘Alleen al voor the fun …’ wordt elke maandagavond een onvergetelijke danservaring! Kom zeker eens langs!

Meer info: www.danseridoe.be[email protected] – tel: 0485/31.71.59

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...