Gust Bilcke (17) uit Petegem aan de Leie maakte onlangs een filmpje voor www.waaris.eu, een online-filmpjescompetitie ingericht door de Europese Unie. Je kan het filmpje bekijken op http://waaris.eu/inhoud/video/samen-ster-k

Op 19 oktober weet Gust of hij gewonnen heeft, op de plechtige prijsuitreiking tijdens het filmfestival van Vlaanderen (Gent). Aan de wedstrijd is ook een publieksprijs verbonden t.w.v. 1000 euro (!). Stemmen doe je zo:

Stuur een mailtje naar [email protected] met daarin deze tekst


Ik stem voor het filmpje Samen Ster-k  (http://waaris.eu/inhoud/video/samen-ster-k) van Gust Bilcke

Met vriendelijke groeten,

Naam

adres (straat, huisnr, postcode, stad)

geboortedatum

telefoonnummer


Al deze gegevens zijn noodzakelijk, omdat ze zo kunnen nagaan of je wel een echt bestaand persoon bent (anders zou je meerdere keren kunnen stemmen). Je gegevens zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan de wedstrijd zelf.

Laat je lief, je ouders, (klein)kinderen, tantes en nonkels, ((bet)over)grootouders, vrienden, buren, broers en zussen, leerkrachten, leerlingen, collega’s,… ook stemmen! Of stuur deze mail gewoon door naar je hele adresboek!

De uitslag komt zo vlug mogelijk op de blog.

Delen op: