Ook Unizo Deinze doet mee aan de week van de smaak.

De derde week van november wordt traditioneel in gans Vlaanderen de Week van de Smaak georganiseerd. Ieder jaar staat een ander Europees land in de kijker. Dit jaar is Spanje gastland. UNIZO Deinze is op alle fronten actief en vond dit een uitgelezen kans om ook eens ‘culinair’ uit de hoek te komen. Wie aan Spanje denkt, denkt aan cava, tapa’s, stieren, zon en ook aan een uniek product: SHERRY!

Ook Unizo Deinze doet mee aan de week van de smaak.

Donderdag 18 november 2010 – 20 u. Stipt – SHERRYDEGUSTATIE

Maak kennis met SHERRY, de soorten, het productieproces, de culinaire toepassingen… Gastspreker is Xavier Hidalgo, eigenaar van het sherryhuis HIDALGO, uit Sanlucar de Barameda. Een gelegenheid om sherry ten gronde te leren kennen en leuk te netwerken! De nodige culinaire hapjes zullen niet ontbreken!

Plaats: Auditorium Van den Abeele, Dorpsstraat 77, Astene. IEDEREEN (ook niet-ondermers) IS WELKOM!!!

Inschrijven: 5 euro p.p., inschrijving via [email protected] of per fax 09 380 04 55
of via deze link.
Inschrijven vóór 16.11.2010 – Betalen ter plaatse.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...