Sinterklaasintocht in Astene op zaterdag 20 november 2010

Naar jaarlijkse gewoonte komt de Sint, voordat hij met zijn schip aankomt op de markt in Deinze, nog eerst langs in het vakantiecentrum DeCeder.

Om dit te vieren organiseren de Verenigde Handelaars van Astene een heuse stoet die vertrekt om 9u15 van aan ’t Oud Sashuis (sas) van Astene langs de Pontstraat, Vrouwenstraat en Nieuwstraat en uitkomt in het Vakantiecentrum DeCeder.

Rond 10u00 worden de Sint en zijn Pieten verwacht aan DeCeder waar hij de tijd neemt om alle aanwezige kinderen te begroeten en te trakteren op een leuke attentie. Bovendien loopt er dit jaar een unieke zoektocht, van 11 tot 20 november bij de handelaars in Astene.  Los de rebus op van het wedstrijdformulier en vind de foto van de Sint in een van de winkels.  Het winnende gezin (max 6 pers) vaart mee met de Sint naar Deinze en maakt vanop het schip de unieke intrede mee en ontvangt een waardebon van € 100,-. Het wedstrijdformulier kan u vinden in de deelnemende handelszaken of op www.deceder.be

Deze sinterklaasintocht is een initiatief van De Verenigde Handelaars van Astene, de stad Deinze en het Vakantiecentrum DeCeder

Vakantiecentrum DeCeder vzw is gelegen in de Parijsestraat, 34, 9800 Deinze, www.deceder.be[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...