Algemene leden- en infovergadering “WielertoeristenClub Walter Godefroot”

Nu vrijdag 03 december om 19u30 gaat de jaarlijkse algemene leden- en info vergadering door van “WielerToeristenClub Walter Godefroot.” Deze gaat door in de Congreszaal van vakantiecentrum De Ceder, Parijsestraat, 34 te Deinze/Astene.

Hierop kunnen zowel de huidige als toekomstige leden op aanwezig zijn. De vergadering staat ook open voor allen die eens willen kennis maken met de ploeg.

Agenda:

In orde brengen vergunning 2011 + formulier sportpremie ziekenbond. De prijs van een individuele vergunning bedraagt 28 EUR/jaar. Met een familievergunning van 38 EUR/jaar krijgen alle leden van een gezin die op hetzelfde adres wonen een vergunning!. Als vergunninghouder ontvang je GRATIS de winterkalender en zomerkalender met alle nuttige info over onze organisaties van wielerbond Vlaanderen. Wielerbond Vlaanderen biedt aan alle actieve mountainbikers of wielertoeristen een vergunning met verzekering geldig 24u/24u, 7 dagen op 7, met een dekking “Burgerlijke Aansprakelijkheid”, “Rechtsbijstand” en een “Persoonlijke Ongevallenverzekering”.

Afrekening en teruggave kledij 2010. Al dan niet oprichten C-groep (26km/u) , naast B-groep (29km/u), A groep (32km/u) en damesploeg. Rittenprogramma  2011 en activiteiten (gezinsfietstocht, Fietsweekend Heren & Dames, VTT, Souper). Kastoestand. Vraag en Antwoord. Varia

De vergadering wordt afgesloten met een drankje in de cafatarie van De Ceder.

Op 06/11 ging de 3é editie VTT Walter Godefroot door. Hierop waren 1357 deelnemers, waaronder een 30-tal kids.

Algemene leden- en infovergadering "WielertoeristenClub Walter Godefroot"

Walter Godefroot samen met de jongste deelnemers.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...