Clown Bassie brengt 2 uur durend ‘lachspektakel’ in Landegem (Nevele)

Nieuws van onze buren uit Nevele

Bassie, de bekendste clown van Nederland én België, komt binnenkort met zijn nieuwe ‘Lachspektakelshow’ naar Landegem! Deze gezellige show voor de hele familie is een heerlijke middag vertier voor jong en oud.

Natuurlijk komt Bassie niet alleen. Hij brengt ook Evert van den Bos mee. Evert heeft in deze voorstelling de taak om Bassie in het gareel te houden als hij het weer eens te bont maakt (Evert is ook te zien in de tv-serie Bassie en de reis van Zwarte Piet en de nieuwe, spannende avonturenserie De speurtocht naar Charly).

Clown Bassie brengt 2 uur durend 'lachspektakel' in Landegem (Nevele)

De ‘Lachspektakelshow’, doorspekt met veel leuke liedjes, doldwaze sketches en heel veel Bassie, staat garant voor twee uur lachen, schateren en dikke pret! De voorstelling heeft plaats op zondag 19 december in de benedenzaal van de sporthal, Stationstraat 19 in Landegem. Om 14.00 uur gaat de show van start. De kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij zowel ‘Aristo’s Food Store’, Landegemdorp 11 in Landegem alsook bij dagbladbladhandel ‘Verheire’, Cyriel Buyssestraat 21 in Nevele.

Clown Bassie is dagelijks te zien op de nieuwe Nederlandse digitale kinderzender Pebble TV en bij de Vlaamse kinderzender vtmKzoom! Meer informatie over Bassie is te vinden op http://www.clownbassie.nl/.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...