De Sterrebloem inzamelactie voor daklozen

De Sterrebloem, ervaringsgerichte methodeschool in Meigem/Deinze, organiseert tot het einde van deze week een inzamelactie van kledij, dekens, matrassen en ander nuttig materiaal voor de asielzoekers en thuislozen die bij deze koude temperaturen op straat leven in Brussel.

“De berichten op radio, TV en in de krant konden niet aan ons voorbij gaan zonder iets voor deze mensen te doen. We contacteerden het Rode kruis, Fedasil en Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Zij lieten ons weten wat er nog nodig was en waar we het in Brussel kunnen afgeven.

Iedereen die nog oude dekens (van goede kwaliteit), matrassen, kleren (mutsen, sjaals, handschoenen, jassen, broeken, kousen, schoenen, e.d.), toiletgerief (zeep, tandpasta, tandenborstel) of speelgoed voor de kinderen, heeft liggen en ze wil schenken, kan alles komen afgeven op De Sterrebloem-Lange Akkerstraat 17a-9800 Meigem!”

De Sterrebloem inzamelactie voor daklozen

De Sterrebloem zorgt dat het goed terecht komt!
Contactpersoon voor deze actie is Yannick Coucke: 0485/71 20 35, leerkracht op school.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...