Deinzelacht

zaterdag 22 januari 2011 – 20.30 uur

Stenzel, Kivits en Menders (Nederland)

Deinzelacht - Stenzel, Kivits en Menders (Nederland)

Stenzel, Kivits en Menders bestaat uit Tiny van den Eijnden, Wilbert Kivits en Joost Manders (die furore maakte met de muzikale comedygroep HuHum). Drie heren die hun sporen in het genre music & comedy ruimschoots hebben verdiend.

Stenzel & Kivits veroverden en veroveren nog steeds de harten van vele theaterbezoekers in ons land (drie jaar geleden nodigde DeinzeLacht hen voor de eerste keer uit). Menig liefhebber kijkt dan ook met veel voorpret uit naar dit nieuwe programma. In Concerto Tricolore krijgt het concert een nieuwe dimensie met de aanwezigheid van een tweede tenor, mister Menders.

Concerto Tricolore is de overtreffende trap van The Perfect Concert part II. Met wederom die heerlijke combinatie van klassieke muziek met humor. Verrassend origineel maar altijd herkenbaar.

De eerste indruk die je krijgt: hier gaan we niet mee lachen, de heren gaan alleen voor het resultaat. Maar gaandeweg het concert dwingen fenomenale onhandigheden en meesterlijke fouten deze drie kompanen het beste uit zichzelf te halen en krijgt menig klassiek thema een onverwachte komische inhoud zonder aan muzikaliteit in te boeten.

Gewapend met een creatieve geest en een gezonde dosis droge humor worden er uitstapjes gemaakt naar de folklore en jazz en zijn cabareteske improvisaties niet te vermijden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...