Festival4Kids op 19 december in de Brielpoort te Deinze!

Festival4Kids groeit gestaag uit tot een super leuke familiedag! Nu al is de kaap van duizend bezoekers voorbij (in voorverkoop wel te verstaan). Verwittig dus zeker je vrienden of mensen die met je willen meekomen dat de kaarten de deur uitvliegen want vol is vol! Ook nog even bijvermelden dat elk betaald ticket recht geeft op een gratis entree voor Kids Adventure, de binnenspeeltuin van Deinze.

Hoe dichter we bij 19 december komen, hoe leuker de reacties trouwens worden op het initiatief!

De organisatoren hebben dan ook niet stil gezeten. Naast de indrukwekkende affiche, kunnen we nu ook meedelen dat ze Kris Kras, de superanimator uit Sint Martens Latem nog hebben kunnen strikken. Ook Kinderdisco Heidi gaat de boel doen swingen.

Zij zullen er ook bij zijn die dag en meehelpen met de animatie, zodat het zeker een super leuke familiedag zal worden. We mogen hier toch wel zeggen dat dit een mooie aanvulling is op de toch al gekende TOP-AFFICHE.

De kinderen zijn er gek op, Kiddibull !!! Niet enkel de smaak zal er zijn maar ook komen ze hun kinder-rad-van-fortuin installeren en delen ze aan de winnaars leuke prijzen uit. Ook de gigantische Kiddibull-krokodil zal van de partij zijn.

Gezien de vele vragen die al zijn verzonden via email, is de site nu ook uitgebreid met een FAQ vragenhoekje (frequently asked questions), dit samen met een antwoord. http://www.festival4kids.be/

DUS heb je nog vragen ? KIJK dan eerst even op de site of daar het antwoord op uw vraag nog niet staat vermeld ?

En … Last but not least, om een vlotte ingang te garanderen is een reservatie van uw tickets zeker aan te raden, dit kan eenvoudig op de ticketing website http://www.uwticket.be/, deze is niet verbonden met extra administratiekosten zoals sommige andere ticketsites wel aanrekenen. Nadat uw betaling ontvangen is krijgt u uw inkomkaarten per mail toegestuurd.

LET OP!!! De voorverkoop ONLINE stopt op maandag 13 december om 12.00h stipt!

Voorverkooptickets in directe verkoop zijn VANAF DAN wel nog verkijgbaar bij Fintro Kantoor Deinze (Zakenkantoor Feys), Kastanjelaan 4 te 9800 Deinze tot en met vrijdag 17 december.

Meer info of reservatie op het nummer 09/386.39.04. Het kantoor is geopend van ma tot vrij van 9.00h tot 12.15h en van 14:00 tot 17:30. Woensdagnamiddag enkel op afspraak.

Geen tijd om tijdens de kantooruren uw tickets op te halen, geen probleem ! U kan deze na telefonische afspraak ook ophalen bij Drukkerij NetForce, Moortelputstraat 64 te 9031 Drongen. Afhaalbaar na telefonische afspraak op 0488 136 001 van maandag tot donderdag van 16u tot 20u.

Tickets zullen uiteraard ook aan de kassa verkrijgbaar zijn, let wel op voor eventuele langere wachttijden hiervoor.

Tot zondag 19 december in de Brielpoort!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...