Nieuw logo Politiezone Deinze-Zulte

Het politiecollege van de politiezone Deinze-Zulte heeft op 8 december 2010 het ontwerp van de firma FACE iD uit Deinze aangeduid als winnaar van de wedstrijd voor het ontwerpen van een logo voor de politiezone. Het bekroonde logo wordt eigendom van de politiezone Deinze-Zulte en zal op diverse dragers worden gebruikt (drukwerk, publicaties, e-mail, infoborden,…). Het logo is een symbolische weergave van de dynamiek en de identiteit van de politiezone Deinze-Zulte.

De ontwerper: “De twee bogen zijn een abstracte weergave van een open omarming die duidt op teamwork, de open geest van de politiezone en het beschermende karakter van de politie voor haar streek en haar inwoners. Het landschap is een verwijzing naar onze Leiestreek. De kronkelende Leie geeft ook het dynamisch karakter mee van de politiezone. De 5 populieren verwijzen naar de 5 waarden van het korps : positieve ingesteldheid, onpartijdigheid, teamwork, eerlijkheid en respect. De mythologische symboliek van de populier spreekt bovendien boekdelen : de populier kan een goede vriend zijn en je kunt hem volledig vertrouwen. In geval van nood zal hij je nooit in de steek laten en zal hij alles inzetten om je te helpen.”

Nieuw logo Politiezone Deinze-Zulte

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...