Taxi standplaats aan het station in Deinze

Van Delbaere Filiep – Taxi Leiestreek, kregen we onderstaande tekst doorgestuurd.

Vandaag 23 december is uiteindelijk alles in orde gekomen. Een mooi kerstkado! Een volwaardige standplaats aan het station en in de Brielstraat zijn realiteit! Het heeft heel wat tijd en moeite gekost vooraleer het zo ver kwam maar nu zijn we echt wel héél tevreden. En dat mag ook wel eens vermeld worden.

Nu nog efkes wachten tot de vrieskou voorbij is om de nodige spuitwerken uit te voeren en dan is het compleet.

Daarom willen we allereerst de SP fractie, met name Josiane Claerhout die alles op de agenda van de gemeenteraad zette en André Claeys die groen licht gaf aan de Technische Uitvoerings Dienst die zo snel als kon de Taxiborden een plaatsje gaf.Dankzij de redactie van “Het Nieuwblad” en “Het Laatste Nieuws” ging alles in een stroomversnelling.

Wie weet hoe lang het anders nog zou geduurd hebben! Beste redactie en werkende politici, van harte bedankt.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...