Elektrisch in regio Deinze, de boost is in aantocht!

Deinze en omgeving kan zich beginnen opmaken voor een boost op gebied van elektrisch rijden, dit met de fiets of auto. Het jonge Belgische bedrijf Blue Corner wil 50 oplaad punten per maand in Vlaanderen plaatsen. Deze nieuwe ‘serviceprovider’ van Jean-Philippe Faniel wil vanaf januari 2011 overal in Vlaanderen gratis laadpalen installeren.

Elektrisch in regio Deinze, de boost is in aantocht!

Met Blue Corner wil de ondernemer nu ook een sterk netwerk uitbouwen. “De opkomst en ontwikkeling van de elektrische wagen wordt momenteel geremd door een gebrek aan laadpalen. En laadpalen worden niet geplaatst omdat de grote merken hun elektrische wagens niet lanceren. Bovendien moeten het ook ‘slimme’ laadpalen zijn. Wat brengt de toekomst eerst: De kip of het ei? België hinkt serieus achterop tegenover het buitenland en mist niet alleen reconversie-opportuniteiten voor zieltogende autofabrieken maar ook kansen in zijn strijd tegen de klimaatopwarming.”

In de regio zijn nu al een paar oplaadpunten aanwezig zodat het voor elektrische rijders eenvoudiger wordt om bij te tanken, of spreken we hier van opladen? 4 oplaad punten zijn in de regio al beschikbaar. http://www.oplaadpunten.org/Oplaadpunten.php?oplaadpunt=Deinze

Staat er een oplaadpunten niet tussen kan je dit gerust doorsturen via de website.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...