VTT Eke

Op zaterdag 5 maart is het eindelijk zover! Mountainbikeclub “Eke Ballooning“ organiseert een veldtourtocht. Of je nu gevorderde of amateur mountainbiker bent, je zal er zeker uw gading vinden op het parcours dat voor u werd voorzien. Je kan kiezen uit 2 afstanden 35 of 65 km. Een ruime bevoorrading is voorzien op km 21 en de bikers die 65 km op de teller willen, passeren zelfs een 2de bevoorrading op km 50.

Ook werd er veel aandacht besteed aan het milieuvriendelijke aspect. Zo wordt met herbruikbare plastieken bekers gewerkt in het kader van “Green events“ van de afvalstoffenmaatschappij IVM! Je krijgt bij aankomst nog een gratis Augustijn van ’t vat om na te genieten van uw rit. Breng gerust vrienden mee!

Inschrijven: café Arona, Drapstraat 96, 9810 Nazareth. Start: tussen 8.00 uur en 14.00 uur doorlopend. Deelnamekost: 3,5 euro voor iedereen. Praktisch: Ruime bevoorrading (fruit, energiedrank, versnaperingen), Stortbaden en kleedkamers (ook voor dames) voorzien, afspuiten van fietsen, gratis Augustijn bij aankomst, pechdienst op parcours.

VTT Eke

Info & organisatie: MTB club Eke Ballooning – GSM 0475 95 47 98 – [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...