Activiteiten De Volkstuin Deinze

Plantenbeurs

Waar: Basisschool St-Hendrikscollege, Oostkouterlaan, Petegem (nabij sportcomplex ‘Palaestra’)
Wanneer: zo 24/04/11 van 10:00 tot 17:00 u
Tientallen passionele standhouders (geen handelaars) bieden een uitgebreid gamma bloemen, vaste planten en/of kruiden aan tegen zeer democratische prijzen. Als plantenliefhebber kan u ook gewoon komen rondsnuffelen, ideeën uitwisselen en praktisch advies inwinnen aan de verschillende standen. Inschrijving standhouders tegen uiterlijk 15.04.2011. Iedereen is van harte welkom. Toegang is gratis.
Inschrijving bij J. Van den Buerie, tel. 09/386.55.85,  e-mail: [email protected]

De Volkstuin Deinze

Dauwtrip

Wanneer: zo 15/05/11 van 06:00 tot 10:00 u
In alle rust genieten van het ochtendgloren, bloemen en planten bewonderen, luisteren naar de vogels in de vrije natuur… Neem deel aan onze dauwwandeling in het kasteelpark te Poeke. Samenkomst op Poekedorp (aan zij-ingang kasteel) om 06.00u

Na een verkwikkende tocht van ca. anderhalf uur onder deskundige leiding van een ervaren gids wacht ons een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet in ‘Ter Leie’, Nieuwstraat 24, Astene – Deinze.

Bezoek aan hortensiakwekerij

Wanneer: za 21/05/11 van 13:30 tot ca. 17:00 u
Geleid bezoek aan de kwaliteitsgerichte hortensiakwekerij Pieters/Melle. Na rondleiding in de wandeltuin met uitleg over soorten, onderhoud, bemesting, snoei … volgt een ontvangst met koffie + cake. Verzameling om 13.30 u stipt op de parking van sportcomplex Palaestra . Wij rijden met eigen wagens en stellen voor dat passagiers 3,- EUR betalen aan hun chauffeur. Terugkomst voorzien rond 17.30 u.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...