Liberale vrouwen van Deinze nemen u meer naar toneelvoorstelling “De Getemde Feeks”

Na een schitterende voorstelling van de jeugafdeling Crea  met ‘Assepoester’, is het weer aan de Vooruit spelers om een klassier te brengen: ‘de Getemde Feeks’ van William Shakespeare.

Het stuk gaat over twee zusters, de jongste lieftallig, en de oudste, Katherina, is niet op haar mondje gevallen en wordt door haar omgeving als een feeks beschouwd. Hun vader besluit dat de jongste, Bianca, niet mag trouwen voor de oudste een man heeft, waarop twee aanbidders van Bianca besluiten Katherina aan de man te helpen.

Yannic Demeyer/liberale vrouwen: “Misschien verwachten mensen zich aan een zwaar drama, maar dat is het niet.  Het wordt een mooie, eigentijdse bewerking van de klassieke komedie in een flitsende regie van John Lammertijn. We willen onze gasten uitnodigen voor dit toneelstuk, waarin schijn en werkelijkheid een grote rol spelen.  Nogal eigentijds dus”.

De liberale vrouwen van Deinze gaan op vrijdag 13.5.2011 kijken, om 20u in zaal Palace op de Markt 32 in Deinze.
Gelieve vooraf te reserveren bij Régine op 09.388.52.66. – Ticketprijs in vvk: €7 pp

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...