Sportac Deinze, Brons voor Florian in Zwitserland

Op zaterdag 9 april vond in Widnau (Zwitersland) de Rheintalcup plaats, een internationale competitie voor junioren Artistieke Gymnastiek Heren. Florian Landuyt (14j), Sportac-gymnast aan de topsportschool in Gent, nam deel in de categorie junioren waar hij moest turnen tegen gymnasten van Frankrijk, Groot-Brittannië, Zweden, Slovenië, Kroatië en Zwitserland. Florian behaalde 79,750 punten en won daarmee knap de bronzen medaille. Hij moest enkel twee Franse gymnasten laten voorgaan die net iets meer punten behaalden. In de toestelfinale mocht Florian aantreden op de grond en het rek. Aan de grond behaalde hij opnieuw de derde plaats, en aan het rek maakte hij enkele foutjes waardoor hij vrede moest nemen met de zesde plaats.

Sportac Deinze, Brons voor Florian in Zwitserland

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...