Florian behaalt zilver op het Vlaams kampioenschap

Florian Landuyt van Sportac Deinze won knap de zilveren medaille op het Vlaams kampioenschap te Lauwe. Als één van de jongste deelnemers in deze Juniorencategorie turnde hij een mooie wedstrijd en moest enkel de twee jaar oudere Bram Louwije (Turnkring Vlamertinge) laten voorgaan. Florian behaalde de hoogste score aan het paard met bogen en de hoogste moeilijkheidswaarde aan de brug waardoor hij een eindtotaal van 77,60 punten verzamelde. Wij kijken alvast uit naar het Belgisch kampioenschap dat doorgaat binnen een paar weken in Malmédy.

Florian behaalt zilver op het Vlaams kampioenschap

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...