Surfkamp Windsurfing Deinze

Het Veerse Meer surfkamp! De keuze is snel gemaakt, niet? Het surfkamp natuurlijk. Je leert er Hollands, overdag en ’s avonds worden er activiteiten georganiseerd. Als je nog niet kan surfen krijg je les van een ervaren surfinstructeur en heb je reeds de basis van de surfsport in de vingers dan worden jou tips gegeven om nog sneller te varen, nog sneller te draaien of er wordt jou geleerd hoe je een jump inzet en landt. Drie kampen ineen dus. Jij hebt de keuze. Je kan je namelijk inschrijven voor een periode van 7 dagen (zaterdag 30 juli tem vrijdag 5 augustus) of je kan je voor 5 dagen inschrijven (maandag 1 augustus tem vrijdag 5 augustus). In dit laatste geval moet je wel zelf jouw heenreis regelen.

Waar wordt verbleven? Aan kampeerboerderij de Kruitmolen te Arnemuiden, Nederland

Deelnameprijs: Leden betalen voor de 7 dagen 200 euro, voor de 5 dagen 140 euro. Niet leden betalen voor de 7 dagen 240 euro, voor de 5 dagen 180 euro. Vervoer, eten, materiaal, reuzeBBQ op vrijdag 5aug. aan de surfput, kortom alles inbegrepen. Wat is de gemiddelde leeftijd? 12 – 18 jaar

Hoe kan ik inschrijven? Via www.windsurfingdeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...