Liberale Vrouwen Deinze fietsen naar Rode Kruis opvangcentrum in Astene voor geleid bezoek

Op zaterdag 3 september 2011 nodigen de Liberale Vrouwen van Deinze geïnteresseerden uit voor een geleid bezoek aan het Rode Kruis opvangcentrum in Astene.

Lynda Minnens en Yannic Demeyer: ‘Tijdens de rondleiding krijgen de bezoekers inzicht in de asielprocedures en in de werking van een opvangcentrum.  Een traktatie met door de bewoners zelf gebakken taart en koffie of thee, zorgt voor een ongedwongen ontmoeting met verschillende nationaliteiten en culturen’.

Praktisch: voor de fietstocht verzameling aan het Rheinbachplein om 13.50u.  Vertrek om 14u. Het bezoek aan het opvangcentrum duurt tot 16u. De fietstocht en het bezoek zijn gratis, maar graag inschrijven bij Régine Goemaere op 09.388.52.66. Geïnteresseerden die liever met de auto komen, zijn welkom in het centrum rond 14.30u (Beekstraat 119 in Astene/Deinze).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...