Nieuwe website Petegem kermis

Deze nieuwe website van Petegem kermis bied veel meer dan enkel het volledige kermisprogramma. Zo kan je er van elke activiteit een zo goed mogelijke beschrijving vinden van de activiteit, een wegbeschrijving, affiches en in sommige gevallen ook videofragmenten van de komende artiesten.

Daarboven zijn ook de foto’s van de kermis 2010 op deze site geplaatst en kan je ook de verscheidene verenigingen zien die verantwoordelijk zijn voor al deze activiteiten. Dit opnieuw met de nodige informatie over deze verenigingen.

Om dit alles compleet te maken is er ook een afdeling “win win win” waar er momenteel al een wedstrijd aan de gang is voor 2 maal gratis duotickets voor Petegem Showtime die plaats vind op 30/09 in de tent gelegen op het kermisterein.

Bezoek deze website hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...