Informatieavond voor ouders, leerkrachten en hulpverleners over diagnostiek en behandeling van kinderen met motorische problemen (DCD)

Op donderdagavond 1 december organiseert het Centrum voor Ambulante Revalidatie Ter Kouter Deinze een infoavond over deze problematiek.

Vanuit de kennis en ervaring en op basis van de meest recente ontwikkelingen op dit vlak zullen de therapeuten van het Revalidatiecentrum – elk vanuit hun eigen discipline en/of invalshoek – informatie geven over de diagnostiek en behandeling.

Het herkennen, erkennen,aanvaarden van …,het aanbrengen van tips voor thuis en/of school, …. zijn maar een paar voorbeelden van wat er deze avond aan bod zal komen. We proberen hierbij steeds de theorie en praktijk zo veel mogelijk te koppelen.

De verschillende kinesitherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, psychologen uit de gespecialiseerde werkgroep zullen u dit onder de vorm van een lezing brengen vanaf 19.30u tot 21.30u.

Achteraf is er in groep ook mogelijkheid tot vraagstelling. Indien nodig maken de therapeuten zich graag achteraf ook vrij om op meer persoonlijke vragen te antwoorden.

Er is ook een stand voorzien waarop je de meest recente literatuur en eventuele aangepaste materialen kan bekijken.

Deze avond gaat door in de turnzaal van Viblo Leieland, Kouter 93 Deinze (zelfde parking als deze van het Revalidatiecentrum)

Het DCD-team,
Revalidatiecentrum Ter Kouter.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...