Schitterende start voor Florian Landuyt – Sportac Deinze ’86

Op zaterdag 31 oktober vond de achtste editie van “Wase Gymcup” plaats in topsporthal “´t Wit Zand” in Melsele. Florian Landuyt (Sportac) stal de show door zich naar de eerste plaats te turnen in de all-roundcompetitie in de categorie Junioren. Hij haalde het van de Nederlander Casimir Schmidt en zijn trainingsmaat Alex Pieters (Gymmax Dendermonde). Als kers op de taart wist hij zich ook te kwalificeren voor maar liefst 5 toestelfinales, maar wegens deelname aan zijn eerste BOIC stage te Vitel beliste Florian om niet mee te doen aan de titelstrijd per toestel. Voor Florian is dit een sterke start van een reeks najaarscompetities. Hopelijk kan Florian even sterk presteren tijdens de volgende internationale wedstrijden eind november in Linz.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...