8e Valentijnswandeling van radio Tequila

Op zondag 12 februari 2012 organiseert Radio Tequila voor de 8e keer de Valentijnswandeling. Het wordt een proef- en sneukeltocht over ongeveer 9 km en zoals elk jaar is er ook nu weer een volledig nieuwe route. Starten kan tussen 12u30 en 15u30.

Het startpunt is dit jaar basisschool Onze-Lieve-Vrouw, Kaaistraat, Deinze. De school bevindt zich achter de kerk van Deinze, dus aan het vernieuwde Sint-Poppoplein. Parkeren kan gratis aan de Brielpoort.
Bij SK Deinze, APT International en de studio’s van Tequila wordt er een stopplaats georganiseerd, en overal wordt er een natje en een droogje voorzien.
De Valentijnswandeling eindigt waar ze begon: basisschool Onze-Lieve-Vrouw. Ook hier kan er nog geproefd worden en is er gelegenheid tot een drankje.
Wie wil inschrijven voor de Valentijnswandeling, doet dat op www.radiotequila.be of via [email protected]. Volwassenen betalen slechts 6,00 euro en kinderen (tot 12 jaar) 3,00 euro. Kinderen onder het jaar kunnen gratis mee.
Schrijf bij voorkeur op voorhand in!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...