Annulatie IJsbrekerscup en Nieuwjaarsreceptie Windsurfing Deinze

Van windsurfing Deinze kregen we onderstaande e-mail: “Dag Liefste leden en sympathisanten, Vooreerst wensen wij jullie een fantastisch 2012 met veel wind, liefde en grote golven. Het wordt terug een fantastisch WSD jaar met als kers op de taart een totaal vernieuwd clubhuis, een volledig nieuw assortiment surfpakken en initiatiemateriaal.

Door deze renovatiewerken moeten we de ijsbrekerscup met bijhorende nieuwjaarsreceptie schrappen van onze kalender.

Wij zijn al verschillende weekends druk in de weer om ons clubhuis in orde te krijgen, zodat we jullie hopelijk in een volgende nieuwsbrief kunnen uitnodigen voor een spetterend openingsweekend ergens begin maart!”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...