Cirque du Soleil met vtbKultuur Deinze

Uitzonderlijke aanbieding!

Op donderdag 12 juli legt vtbKultuur Deinze een concertbus in naar een voorstelling van Corteo, de laatste nieuwe creatie van Cirque du Soleil, in Antwerpen, onder de Grand Chapiteau aan het Sportpaleis.

Corteo, wat ‘processie’ betekent in het Italiaans, is een vrolijke stoet, een feestelijke parade vanuit het perspectief van een clown. In de show smelt de passie van de acteurs samen met de elegantie en de kracht van de acrobaten. Zij nemen het publiek mee naar een theatrale wereld vol entertainment, comedy en spontane actie in een mysterieuze ruimte tussen hemel en aarde.

De clown stelt zich zijn eigen teraardebestelling voor in een carnaval sfeer, terwijl zorgzame engelen stil de wacht houden. In de show worden groot en klein, spot en tragiek, en de magie van perfectie en de charme van imperfectie naast elkaar gezet als toonbeeld van de kracht en kwetsbaarheid van de clown, maar ook van zijn wijsheid en vriendelijkheid. Het is een uiting van de menselijke trekken die wij allen bezitten. De muziek, bij tijden uitgelaten en speels, maakt van Corteo een tijdloos feest waarin de illusie de realiteit tart.

Deelnameprijs: 72 euro; leden van vtbKultuur en VAB betalen 67 euro.
Kinderen van 2 tot 12 jaar genieten een korting van 17 euro.
Studenten en senioren (65+) genieten een korting van 6 euro.

Inbegrepen in de deelnameprijs: gereserveerde plaatsen Categorie 1, reservatie- en verwerkingskosten, autocarvervoer, fooi voor de chauffeur, reisleiding.

Ter vergelijking: de gewone ticketprijs Categorie 1 (zonder autocarvervoer) is 85 euro; kinderen van 2 tot 12 jaar betalen 61 euro en studenten en senioren betalen 77 euro.

Deze deelnameprijs is geldig tot uitputting van de plaatsen en tot ten laatste woensdag 29 februari; vanaf donderdag 1 maart wordt een ticket 6 euro duurder; studenten en senioren betalen 8 euro meer.

Reserveren en betalen kan enkel en alleen in het Jetaircenter Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 386 65 00.

Je vindt alle informatie op de website van vtbKultuur Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...