Unizo-Deinze brengt “Ondernemend Deinze” uit

“Ondernemend Deinze” is vanaf heden het ledenblad voor Unizo-leden, maar richt zich ook naar andere zelfstandige ondernemers. Met de uitgave van dit blad wil Unizo-Deinze de ondernemers van heel Groot-Deinze dichter bij elkaar brengen en informatie doorgeven.

Valerie De Ruyck, Voorzitter Unizo-Deinze: “Wat startte als een ruw idee, heeft thans een mooie vormgeving gekregen. Dit blad van Unizo-Deinze zal voortaan regelmatig bedeeld worden bij leden en andere zelfstandige ondernemers.

U zal er boeiende ondernemersverhalen in lezen, aangevuld met de visie van experten en beleidsmakers. Bovendien vindt u er tal van agendatips uit onze actieve ledenwerking.”

Lieven De Clercq, Bestuurslid en mede-initatiefnemer: “De ondernemers van Deinze met elkaar in contact brengen, is onze uitdaging. Unizo-Deinze wil hierin een brug zijn om de ervaringen uit verschillende sectoren met elkaar in verbinding te brengen. Uiteindelijk doorzwemmen we allemaal hetzelfde water. Als zelfstandigen staan we dikwijls alleen in onze zaak. Het enthousiasme van gelijkgestemden vormt een belangrijk klankbord en helpt ons om van elkaar te leren.”

Valerie De Ruyck: “In één van de artikels beschrijft Daan Boydens (Kids Adventure) zijn traject als jong ondernemer. Zijn belangrijkste moto “geloof in jezelf”, wordt in het huidige mediaklimaat vaak aan het wankelen gebracht. De negatieve sfeer rond de kredietcrisis, de onzekerheid van de onverantwoord lange regeringsvorming en recentelijk de houding van de vakbonden in de broodnodige pensioenhervormingen drukken hun stempel op het vertrouwen van menig ondernemer.

Via ons blad willen wij een dialoog op gang brengen onder de lokale ondernemers dat hen helpt het vuur brandende te houden. De passie van de zaakvoerder straalt immers uit naar de personeelsleden, leveranciers en klanten en blijft de sleutel tot het succes van elke onderneming.”

Ondernemend Deinze zal ook via de website unizodeinze.be kunnen gelezen worden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...