Natuurpunt Deinze plus organiseert een minicursus ‘De natuurlijke tuinvijver’

In één theorieavond op 14 maart (19:30, bibliotheek Deinze) wordt uitgelegd hoe je een bestaande vijver aantrekkelijk kunt maken voor allerhande amfibieën, libellen en andere leuke waterdiertjes, of hoe je meteen in je tuin een natuurlijke vijver kunt aanleggen. Op 25 maart volgt een excursie in het stadsbos om waterdiertjes te zoeken en op 17 juni bezoeken we enkele verschillende types van natuurvijvers in Sint-Martens-Leerne en Bachte-Maria-Leerne.

Deelname kost 3 euro voor natuurpuntleden en 5 euro voor niet-leden. Hierbij is een syllabus van 57 blz. inbegrepen.
Info : Koen Houthoofd tel 09/328.11.08 – www.deinzeplus.be/tuinvijver

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...