Sapukay zingt voor de “Brick Children” in Nepal

“We zingen voor wie ons wil horen en daar hoor jij ook bij”. Sapukay is een tachtigkoppig solidariteitskoor met een uitgebreide muzikantengroep, met Merelbeke als uitvalsbasis. Ze zingen met veel enthousiasme liedjes van over de hele wereld.

De naam “Sapukay” is een Argentijns Indiaans begrip voor “Zingend een boodschap van vrede en vriendschap doorgeven. Laat de liefde weerklinken in steeds groter wordende cirkels die vanuit onszelf vertrekken naar de anderen. Van onze naasten
tot de onbekenden veraf. Liefde voor de hele wereld, met inbegrip van de natuur. We zullen deze eeuw in verbondenheid leven of we zullen niet leven.”

Zaterdag 10 maart om 20u is er een concert in de St.- Pauluskerk van Petegem – Deinze. (Oostkouterlaan)
Dit wordt samen met regisseur Jean – Pierre Coppens van de VRT georganiseerd. Van de film die hij in Nepal maakte zal een korte versie getoond worden en het project zal worden toegelicht. De DVD draagt sinds eind vorig jaar het label van de Unesco en kan aangekocht worden na het optreden voor 20 Euro.

De opbrengst van dit concert en de dvd gaan naar het bouwproject van een school en wordt opgevolgd door Bikas.

Inkom: 10 Euro – Kaarten bij: Oxfam wereldwinkel Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...