Wedstrijd! Zoek een naam voor het nieuw te bouwen administratief centrum van Deinze

Het schepencollege van de stad Deinze besliste een wedstrijd te organiseren om een naam te geven aan het nieuw te bouwen Administratief Centrum aan de oevers van de Leie in het stadscentrum.

De stad Deinze werkt aan de bouw van een nieuw administratief centrum, waar de stadsdiensten van Deinze hun intrek zullen nemen. Het wordt een laagdrempelig, duurzaam en energiezuinig huis, waar alle Deinzenaars welkom zijn. Het wordt “hun” huis. Daarom organiseert het stadsbestuur een wedstrijd om een goed klinkende naam te geven aan het nieuw te bouwen Administratief Centrum in de Brielstraat, deels op het Rheinbachplein en de Lucien Matthyslaan te Deinze.

De wedstrijd kadert binnen het communicatiebeleid van het Stadsbestuur en geeft hiermee een duidelijk sein van inspraak.

De wedstrijd staat open voor iedere inwoner van Deinze, individueel of in groep, iedere leerling ingeschreven in een Deinze school, SASK en AMWD, ook hier mag individueel, in groep of per klas gewerkt worden.
De inzendingen worden per e-mail of per post ingediend vóór 10 maart 2012

Een jury wordt samengesteld door het stadsbestuur. Zij bestaat uit 3 afgevaardigden van het Stadsbestuur en 3 communicatie- en/of marketingspecialisten aangeduid door het College van Burgemeester en Schepenen. Leden van de jury en leden van het College van Burgemeester en Schepenen kunnen niet deelnemen aan de wedstrijd.

De uitslag wordt bekend gemaakt op zondag 18 maart 2012 in het stadhuis, waar tevens de officiële aanstelling gebeurt van de Belleman. De winnaar krijgt 250 euro aan cadeaucheques (te gebruiken in alle handelszaken van Deinze).

Het reglement kan opgevraagd worden bij de dienst communicatie, tel. 09 381 95 02, [email protected], of kan gedownload worden op www.deinze.be/deinze2020

Suggesties kunnen hier ook gepost worden 😉

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...