AHA-lezing door Koen Meirlaen op 27 maart 2012 om 20 u in Jeugdcentrum Brieljant

Leiepoort Deinze campus Sint-Hendrik won vorig jaar met het AHA-project de Polar Quest, een wedstrijd die kaderde in een educatief project van de International Polar Foundation. Hierdoor ging Koen Meirlaen, leerkracht aardrijkskunde, van december 2011 tot en met februari 2012 op expeditie naar het Prinses Elisabeth Antarctica-station.

Op dinsdag 27 maart vertelt Koen Meirlaen tijdens een open milieuraad in een boeiende lezing over zijn avonturen op Antarctica. Over de onderzoeken, het klimaatverhaal, de onbeschrijflijk mooie natuur en overleven in de extreme koude! Uiteraard kom je ook veel te weten over het Belgische poolstation, Princess Elisabeth Antarctica-station, uniek om zijn zero-emissie karakter.

Iedereen is om 20u welkom in Jeugdcentrum Brieljant, Mouterijdreef, Deinze.
Graag vooraf inschrijven via [email protected] of 09 381 95 57 (met vermelding van naam en aantal personen).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...