De stedelijke bibliotheek van Deinze stelt de kelder van de bibliotheek van 4 tot en met 30 juni 2012 ter beschikking voor studenten die er willen studeren

De vraag naar gezamenlijke bloklokalen stijgt van jaar tot jaar. In Gent kunnen studenten terecht op diverse plaatsen; de bibliotheek van Gent stelt de Achilles Musschezaal ter beschikking, naast de universiteit en de hogescholen zelf.

Van 4 tot en met 30 juni kan dit nu ook in Deinze. De bibliotheek stelt van 9 uur ’s morgens tot de sluitingstijd van de bibliotheek haar bibliotheekkelder ter beschikking. 20 studenten kunnen er terecht. Het is er niet alleen rustig, maar ook heerlijk koel. Tijdens de openingsuren van de bibliotheek kunnen studenten natuurlijk ook terecht in de uitleenafdeling van de bibliotheek. Ook op de eerste verdieping wordt een stille omgeving gewaarborgd.

Meer info: Gerda Ginneberge, schepen bevoegd voor de bibliotheek:  [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...