Info-avond autodelen op donderdag 3 mei 2012 om 20 uur in de kelder van de bibliotheek van Deinze

Meer en meer mensen hebben interesse in het efficiënter omspringen met mobiliteit. Veel mensen hebben hun auto niet zo vaak nodig maar af en toe moet je je wel eens met de auto verplaatsen omdat de alternatieven geen optie zijn. Autodelen is dan een perfecte oplossing. Verschillende gezinnen betalen samen de vaste kosten van één auto en delen het gebruik. Om dat praktisch allemaal geregeld te krijgen, zorgt autodeelorganisatie Autopia voor de nodige ondersteuning. Yasmin Holail, werkzaam bij Autopia, geeft, op uitnodiging van GroenRood, een info-avond over autodelen op donderdag 3 mei 2012 om 20 uur in de kelder van de bibliotheek van Deinze.

Iedereen is van harte uitgenodigd met autodelen kennis te maken. De geïnteresseerden kunnen vooraf eens een berekening maken van hoeveel uw auto u nu kost, hoeveel km u ongeveer rijdt met die auto per maand en of u eventueel al mensen kent met wie u zou kunnen autodelen. Dan kan u op de info-avond meteen uitrekenen hoeveel u kan besparen. Er zal uitgebreid op al uw vragen over autodelen ingegaan worden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...