X
    Categories: Stadsinfo

Stad Deinze roept creatievelingen op om spelregels Martinuspark vorm te geven

De stad Deinze doet een oproep naar talent om een paneel met spelregels vorm te geven. Het resultaat zal te bewonderen zijn aan het Martinuspark, een geliefde plek in het hart van Deinze. Bij mooi weer wordt het park druk bezocht, waardoor geregeld overlast wordt vastgesteld. Om tot een duurzame aanpak van deze problematiek te komen, werd in 2011 een werkgroep opgericht met vertegenwoordigers vanuit het schepencollege, milieudienst, politiezone Deinze – Zulte, jeugddienst, JC Brieljant en Drugpunt.
Binnen de werkgroep werd onder meer beslist om een paneel met zes spelregels in het park te plaatsen. De zes spelregels zijn:

• Het park? Is er voor iedereen
• Buren en bezoekers? Respecteren elkaar
• Afval? Gooi het in de vuilnisbak
• Kabaal? Stoort anderen
• Hondenpoep? Weg ermee
• Ik? Ben hier graag

Met deze wedstrijd wil het stadsbestuur creatievelingen, individueel of in groep, van jong tot oud, aanmoedigen om creatief uit de hoek te komen en de spelregels in de verf te zetten, zodat het park voor iedereen een aangename (ontmoetings)plek kan zijn.

PRAKTISCHE INFO:
– Iedereen kan deelnemen
– De winnaar krijgt €350 aan geschenkbonnen
– Inzenden voor 30 april 12:00 uur
– Deelnemen kan digitaal (jeugddienst@deinze.be) en op papier ( Markt 21 – Deinze)
– Het reglement vind je online of kan je bij de jeugddienst ophalen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze: Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!
Related Post