Goesting in een vakantiecursus waar natuur en cultuur elkaar vinden?

Goesting in een korte vakantie in Vlaanderen? Waar natuur en cultuur elkaar treffen? En je nog iets bijleert? Het Centrum Voor Natuur- en milieueducatie (CVN) biedt ook deze zomer een boeiende waaier aan vakantiecursussen aan. De vakantiecursussen vormen al jaren een succesformule. Het recept is eenvoudig. Gedurende meerdere opeenvolgende dagen laat je je onderdompelen in een bepaalde streek. Geen moeilijke lessen, maar zoveel mogelijk er op uit, te voet, met de fiets of soms zelfs per boot. De aangename sfeer zorgt ervoor dat er al snel vriendschapsbanden worden gesmeed met de andere deelnemers. Toch boeten deze cursussen niets aan degelijkheid in. De excursieleiders zijn mensen die als vrijwilliger of beroepsmatig een grote deskundigheid hebben opgebouwd rond het landschap dat tijdens de cursus wordt verkend.

Je kan op streekverkenning in de Voerstreek , Dijleland, Schelde, Noorderkempen en tussen Zenne en Zoniën. Alle informatie vind je op www.c-v-n.be. Onder de interesse ‘vakantie’ vind je de specifieke cursussen of klik door naar de uitgebreide omvattende folder op de homepage. Je kan via de vakantieformule ook een basiscursus over natuur volgen. In Gent en Mechelen staat deze cursus Natuur-in-zicht in augustus op het programma.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...