Liberale vrouwen gidsen geïnteresseerden door de tentoonstelling van Koen Vanmechelen

Op vrijdag 4 mei is de tentoonstelling ‘King’s Crown’ – C.C.P. van Koen Vanmechelen van start gegaan. De tentoonstelling loopt tot 19 augustus 2012.

‘Vanmechelen bouwde zijn oeuvre uit rond het thema van de kip en is dus de uitgelezen persoon om naar aanleiding van de Canteclaerstoet in Deinze zijn werk te tonen’, zegt voorzitster Lynda Minnens van de liberale vrouwen van Deinze.  ‘In de Canteclaer stoet zelf op zondag 13 mei, zal trouwens ook de zelden getoonde ‘re-cycling Birth’ van Vanmechelen meerijden’. Koen Vanmechelen werkt al meer dan tien jaar aan het gigantische project  The Cosmopolitan Chicken.  Hierbij kruist hij nationale en regionale kippenrassen tot multiculturele bastaards, tot er finaal een ‘ultieme kip’ uit voortkomt. ‘Om goed te begrijpen wat Koen Vanmechelen hiermee precies bedoelt en waar hij de link ligt met maatschappelijk thema’s, wordt dit best toegelicht door kenners’, zegt Yannic Demeyer. ‘Daarom willen we de kans bieden aan geïnteresseerden om de tentoonstelling met gids de bezoeken op donderdag 24 mei om 14.30u.

Inschrijven kan bij Régine op 09.388.52.66 of via [email protected] voor 20 mei 2012.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...