Op 26 mei fungeert Deinze als gaststad voor het programma “En Nu Serieus”

Nog tot 9 juni loopt de actie ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. Op zaterdag 26 mei geven Christel Van Dyck en Luk Alloo van het Radio2 programma ‘En Nu Serieus’ fietsers een duwtje in de rug vanuit het Museum van Deinze en de Leiestreek. Na een gemotiveerd dossier werd Deinze immers uitgekozen als gastlocatie!

Ozark Henry is een fervent fietser. Als peter van ‘Climbing for life’ bereidt hij zich voor om de Col du Galibier te beklimmen. Zou hij met belgerinkel naar Deinze komen? Geheel onverwacht mag Peter Van de Veire André Vermeulen vergezellen als co-commentator van het Eurovisie Songfestival in Bakoe. Houdt hij wel van Eurosong-liedjes? Jo Vally zingt Zuiderse klassiekers op zijn gelijknamige album. En ook bij Christel en Luk. Warre Borgmans staat 35 jaar op de planken en dat mag gevierd worden. Nee, dat moet gevierd worden! Op 2 juni organiseert hij in CC Luchtbal. In Deinze licht hij een tipje van de sluier.

Tickets om de uitzending bij te wonen zijn niet meer beschikbaar.
‘En Nu Serieus’ op zaterdag 26 mei tussen 8u en 10u op Radio2 (98.6 FM).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...