Sportbeurs 2012 op vrijdag 25 mei in sportcomplex Palaestra.

Op vrijdag 25 mei 2012 organiseert de dienst Sport en Recreatie van de Stad Deinze in samenwerking met de Stedelijke Sportraad voor de zestiende maal een Sportbeurs.

Deze “Doe-aan-sport” – beurs vindt plaats in het Sportcomplex Palaestra. Alle activiteiten vinden plaats in de sporthal en op de buitenterreinen. Wegens renovatie gaan er dit jaar geen activiteiten door in het zwembad. De bedoeling van deze beurs is jongeren warm te maken om te sporten en hen kennis te laten maken met de verschillende Deinse sportclubs.

Deze sportbeurs is uitgegroeid tot een echte “Doe-aan-Sport” – beurs, waarbij niet minder dan 17 Deinse sportclubs zorgen voor praktische activiteiten.

Deelnemende clubs :

Atletiekclub Deinze
Badmintonclub Astene
BBC Deinze
Deinse Karate Club SKOVS
Judoclub Kiawazu
KFC Sparta Petegem
KMSK Deinze
Kon. Veloclub Deinze
Natuurvrienden Bergstijgers Deinze
RSC The Handles
Sportac ’86 Deinze
TC Witte Kaproenen
TTC Knal
TTC Pal
VBK Sferos
VC Cosmos Wontergem
WTC Het Gouden Wiel

Ook de Lokale Politie verleent opnieuw haar medewerking en voorziet een behendigheidspiste met fietsen.
Verder wordt er naast het mountainbikeparcours ook een klimmuur, een circuit met go-carts en een opblaasbare survivalrun voorzien.

Alle leerlingen ontvangen een deelnamekaart en moeten proberen aan zoveel mogelijk sportactiviteiten deel te nemen. Leerlingen met de meeste deelnamestempels komen in aanmerking voor een prijs.

Deze beurs is op vrijdag 25 mei uitsluitend toegankelijk voor alle scholen (2° t.e.m. 6° lj van het lager onderwijs en 1° middelbaar) dit vanaf 9u tot 12u / 13u – 16u. Alle scholen van Deinze en de scholen van buiten Deinze die wekelijks gebruik maken van de stedelijke sportinfrastructuur werden aangeschreven en uitgenodigd.

De sponsors van de “Doe-aan-sport” – beurs zijn :

Doe Self Verbeke
Marco Beth
Radio Tequila
Sanitair Schelstraete

Ook dank aan Het Verzet voor het gratis ter beschikking stellen van de mountainbikes.

Meer informatie : dienst Sport & Recreatie, Sportcomplex Palaestra, Kastanjelaan 35 9800 Deinze (09/381.96.60) [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...