Ketnetband op KidsFest in het Kaandelpark

Op zaterdag 7 juli geeft de Deinse jeugddienst het startschot van een speelse zomer vol muziek! In het Kaandelpark vindt op die dag de allereerste editie van KidsFest plaats. KidsFest is een muziekfestival speciaal voor kinderen met alles erop en eraan: leuke optredens, lekkere drankjes en hapjes, grime, een springkasteel,…

Om 13.30u wordt het festival op gang getrokken met de Dreamshow. Ellen Dufour (ex presentatrice Kids Top 20) en Thomas Van Goethem (acteur BOOH en De Vijfde Boog) nemen ons mee naar een wereld waar alles mag en niks moet! Een droomwereld waar je kan dansen, zingen, spelletjes spelen, lachen en zoveel meer. Tijdens deze kinderdisco is plezier gegarandeerd!

Om 15u is het dan tijd voor de absolute topper van dit kinderfestival: De Ketnetband. De KetnetBand is de meest swingende kidsband van het land. Tom, Anick en Véronique brengen ons een onvergetelijke, swingende en knettergekke show. Bekende liedjes die je kent van je favoriete Ketnetprogramma’s, de laatste nieuwe hit van de Black Eyed Peas of andere hits uit de Ketnet Party Kids-cd’s? Ze zingen ze allemaal! Na dit optreden beloven we dat iedereen swingend naar huis zal gaan!


Sfeerbeeld Ketnetband te Mechelen

Wanneer? Zaterdag 7 juli van 12.45u tot 17u
Waar? Kaandelpark Deinze

Programma?
13.30u: Dreamshow
15u: De Ketnetband Live
Doorlopend randanimatie: hapjes, drankjes, grime, springkasteel, Butterfly Mariposa,…
Tickets?
VVK: €4 per kaart of €15 per familiekaart (maximum 5 personen)
ADK: €5 per kaart of €20 per familiekaart (maximum 5 personen)
Voorverkooppunten: Jeugddienst Deinze, Standaard Boekhandel en De Speelvogel

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...