De vakantiewerking van Deinze organiseert op zaterdag 30 juni voor de tweede maal een opendeurdag. Deze editie van Speelstad zal helemaal in het thema ‘Den Boerenbuiten’ ingekleed zijn. De vakantiewerking opent haar deuren voor alle kinderen, jongeren en ouders die kennis willen maken met hun werking. Ook geïnteresseerde animatoren zijn van harte welkom.

De lokalen en buitenterreinen van de stedelijke vakantiewerking zullen voor één dag omgetoverd worden tot een echte boerderij. Alle activiteiten die worden aangeboden zullen dan ook in het teken van het boerenleven staan.

Kinderen en volwassenen kunnen kennismaken met een waaier aan activiteiten waar ze vrij in en uit kunnen stappen. Van koeien melken over groentjesklassement en boerendansen tot verdwalen in het strobalendoolhof, tijdens deze opendeurdag kan het allemaal!
In onze speciale boerderijbar kunnen ouders en kinderen genieten van een heerlijk drankje of een koffie en een ijsje.
De opendeurdag gaat door in de lokalen van de vakantiewerking in het Brielpunt, Mouterijdreef 22 Deinze. Iedereen is welkom tussen 13.30u en 17.00u. De inkom is voor deze speciale gelegenheid helemaal gratis.

Delen op: