AVS Zomertoer te Deinze

Van 8 juli tot 7 oktober toert de AVS Zomershow rond in onze buurt. Tal van Vlaamse Artiesten brengen ambiance op het AVS podium. Op zaterdag 21 juli is AVS zomertour te gast in Deinze op het Sint-Poppoplein vanaf 18u30.

Het wordt een twee uur durend spektakel met interactieve spelformules met het publiek, afgewisseld met diverse optredens. Niemand minder dan Miguel Wiels, zijn orkest en zijn gasten waaronder Günther Neefs, zorgen voor een onvergetelijke en familiale sfeer. Win toffe prijzen tijdens de stadsquiz of kom kijken naar het verrassingsoptreden van lokaal talent.

Paul Van Den Bossche en Sarah De Backer loodsen je doorheen leuke quizvragen.
Ook Peter De Clercq, Wereldkamioen BBQ, maakt samen met Celia Bogaert lekkere BBQ gerechten klaar op het AVS podium.

De toegang is gratis.

Meer info hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...