Oproep tot stemmen Vlaanderen Lekker Land

Deinze is in Oost-Vlaanderen samen met Dendermonde, Eeklo, Lokeren en Oudenaarde ‘Laureaat van Vlaanderen Lekker Land’. Elke Vlaamse provincie telt vijf laureaten. 25 laureaat-gemeenten binden met elkaar de strijd aan om de titel van ‘Ambassadeur van Vlaanderen Lekker Land’.

Drievierden van de punten zijn reeds toegekend door een nationale jury. De laatste kwart van de punten gebeurt met een publiekspoll op Radio 2 via http://www.radio2.be/vlaanderen-lekker-land/wie-wordt-ambassadeur.
Via allerlei kanalen worden de mensen opgeroepen om te stemmen. Op woensdag 18 juli tijdens de jaarmarkt zal je ook je stem kunnen uitbrengen. Medewerkers van Stad Deinze staan op de hoek van de Brielstraat (rond het brughuisje) met tablets en hopen zo vele Deinzenaars en niet-Deinzenaars te doen stemmen. Elke persoon die dan stemt, krijgt zelfs een Filliersproevertje aangeboden.

Stem hier – http://www.radio2.be/vlaanderen-lekker-land/oost-vlaanderen

(Stand op donderdagmiddag 12 juli)

Oudenaarde
Lokeren
Deinze
Dendermonde
Eeklo

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...