Baby 3-daagse in vakantiecentrum Deceder

Drie dagen lang even de sleur doorbreken, het huishouden achter u laten en enkel quality-time doorbrengen met uw jongste telg, of u wenst net voor uw werkhervatting nog even te genieten van uw wondertje: neem dan deel aan de Baby3daagse in DeCeder!
Jonge moeders leren op de “Baby3daagse” op een leuke manier omgaan met hun baby en krijgen even tijd voor zichzelf. Zonder zorgen ontspannen, verwend worden en ervaringen uitwisselen met andere moeders en ondertussen ook iets opsteken van de vele deskundigen die klaarstaan voor zowel moeder als kind.

Zonder zorgen ontspannen, verwend worden en ervaringen uitwisselen met andere moeders. En ondertussen ook iets opsteken van de vele deskundigen die klaarstaan voor zowel moeder als kind.

Vier keer per jaar verwelkomen we in het vakantiecentrum moeders met baby’s tussen zes weken en zeven maanden oud voor verschillende workshops en activiteiten. Watergewenning in het zwembad van DeCeder, een praatcafé over bevallen en borstvoeding, babymassage en een ontspannende relaxatie of Hot-Stone massage voor mama, workshop EHBO.

Een bekwaam team van vrijwilligers zorgen voor kinderopvang. Zo kan mama zonder zorgen aan alle activiteiten deelnemen. We beperken de groep tot 15 baby’s, en zorgen zelf voor babybedjes en -badjes. De verzorgingsproducten en luiers worden gratis aangeboden.

Niet enkel mama en baby zijn welkom maar ook de partner of oma kunnen genieten van deze driedaagse. Woont u binnen een straal van 35 km, dan kan u deelnemen zonder te overnachten! Dit jaar zijn er nog 2 edities: 19-20 & 21 september en 05-06 & 07 december 2012.Hieronder vindt u enkele reacties van ouders terug die reeds deelnamen aan de Baby3daagse :

“De Babydriedaagse in DeCeder is zeer goed meegevallen. De kinderopvang heeft goed hun best gedaan wat gezegd mag worden. Ook de activiteiten die er waren hebben me ontspannen en heb er zeker van genoten samen met mijn baby en partner.”

“Als jong koppel hebben we enorm veel opgestoken van de verscheidene praatgroepen en ontspanning.”

“Hallo mama’s. Ik ben net terug van de Babydriedaagse en zowel Jasper als ik hebben er enorm van genoten. Het was zalig om drie dagen alleen maar te genieten van m’n kleine ventje, zonder me iets van de dagdagelijkse beslommeringen te moeten aantrekken. De organisatie was perfect, de activiteiten afwisselend en het zwembad met jacuzzi en sauna gewoonweg zàààlig. Kortom: een aanrader voor elke moeder met haar baby.”

“Het was heel tof, hopelijk komt er een 2e baby, dan kan ik eens terugkomen.”

Contact: Chantal Aricks-Annelies Goethals
www.deceder.be[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...