Morgenavond op Parkies Deinze 25/7

Nederlandstalige reggae zit weer in de lift. Zo is er naast Campina Reggae of Filip Kowlier sinds kort ook Maanzaad.  Uiteraard ontbreken ook invloeden uit de skamuziek bij deze band niet, dat is een beetje verplicht bij dit genre. Oké, wie goed naar de teksten luistert, ontdekt hier en daar misschien wat somberheid, maar alles wordt bij Maanzaad wel met een stevige knipoog gebracht. Intussen is de groep al aan eerste album toe, goed voor heel wat lovende recensies. En live valt deze bende nog beter in de smaak.  Mocht u trouwens straks de vergelijking willen maken met Doe Maar, u bent beslist niet de eerste. Over een compliment gesproken.

Hieronder een videoverslag van hun optreden te Bergen op Zoom 2012

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...