Jumping Deinze 2012, een wervelend succes

Op 29 juli 2012 organiseerde Ruiterkomitee Deinze, in samenwerking met het HRVV, Jumping Deinze 2012. Ondanks het feit dat het Ruiterkomitee slechts twee weken de tijd had, na het afgelasten van de oorspronkelijke jumping op 14 en 15 juli 2012, slaagde de vereniging er in om een topprestatie neer te zetten. Een prestatie die weliswaar nooit mogelijk was geweest zonder de steun van de sponsors en Stad Deinze.

Foto: jtecphotography

De onuitputtelijke inzet van de leden van de club werd beloond met schitterend weer, wat er voor zorgde dat 230 deelnemende combinaties hun kans hebben gewaagd op het niet evidente en heuvelachtige jumpingterrein op de Brielmeersen.

Naast 230 combinaties, ontving het Ruiterkomitee Deinze een 80-tal genodigden op de VIP-receptie, zij hebben er naar eigen zeggen met volle teugen van genoten.

Ook tal van nieuwsgierige Deinzenaars waren aanwezig om te genieten van het spektakel.

Als kers op de taart werd Jumping Deinze 2012 afgesloten met de winst van de Deinse amazone, Améline De Bel.

Améline De Bel winnares kleine derby
Foto: jtecphotography

Kortom, Ruiterkomitee Deinze is terecht trots en kan spreken van een wervelend succes!

Het aankomende jonge bestuur is er van overtuigd dat Jumping Deinze 2012 nog maar een begin is van een hele reeks succesvolle jumpings, zij nemen zich dan ook voor om het volgend jaar nog beter te doen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...