Nieuwe datum Jumping Deinze 29 juli 2012

v.l.n.r. : Guy Van Eeckhoute, Patrick Maere, Tess Minnens, Timothy Jacob, Valerie Mastelinck, Paul Mastelinck, Tom Boelaert.

Ruiterkomitee Deinze vzw maakte op maandag 9 juli de moeilijke beslissing om de jaarlijkse jumping, gepland op 14 en 15 juli, af te gelasten vanwege het slechte weer en als gevolg de slechte staat van de jumpingpiste. Omdat de steeds grote opkomst ruiters dit jaar de unieke graspiste niet wilden onthouden, werd alles in het werk gezet om toch een, weliswaar kleinere, versie van Jumping Deinze op poten te zetten.
Deze heeft plaats op 29 juli ’12 op het jumpingterrein van recreatiedomein De Brielmeersen

Wat staat er dit jaar op het programma? Op zaterdag 28 juli ’12 wordt gestart om 18u met een studentenderby in samenwerking met het Belgisch Verbond voor Studentenruiters. Bovendien zal dit de enige derby zijn die dit weekend verreden zal worden. Plezier en ambiance zijn tijdens deze proef dubbel en dik verzekerd.

Op zondag is er zoals jaarlijks de HRVV-jumping. In samenwerking met dit subregionaal verbond zijn er 7 proeven, beginnend om 9u met de reeksen:70cm, 75cm, 80cm, 90 cm, 95 cm, 1m en 1m05.
Tijdens de jumping zullen zal, na lange tijd, terug in eigen beheer catering voorzien zijn. Op zondagmiddag is er een VIP-receptie voorzien, inschrijven kan tot en met 24 juli. Voor de kleinsten onder ons is er kinderanimatie voorzien.

Tot onze spijt moeten we ook meedelen dat Guy Van Eeckhoute, jarenlang verantwoordelijke van de jumping, ermee stopt. Wij willen Guy dan ook hartelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de jumping en het Ruiterkomitee. Guy’s opvolgers, Timothy Jacob en Tess Minnens, kijken ernaar uit om de organisatie van Jumping Deinze over te nemen en Guy’s werk verder te zetten.

Lid worden van Ruiterkomitee Deinze vzw? Naast de jumping en St.- Hubertusviering organiseren we tweewekelijks groepslessen en wandelingen op verplaatsing in een gezellige sfeer.
Voor meer informatie: [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...